Címkék:
De ha egyszer finom :D. És mi lett a bazsáiddal?
Ez van a szövegükben: (Magyar Kert)
A kiállítás tematikája a teljes szakágazatot lefedi. 2012-ben a fő tematikai csoportok mellett az alábbi témaköröket kívánjuk tovább erősíteni:
- hajtatóházak (üvegházak- és fóliasátrak) telepítése és azok klímatechnikája
- élő növények, szaporítóanyagok bemutatása és vására
- biokertészet
- ökokert
- zöldhulladék hasznosítása
- kerti és parki bútorok
- kártevő mentesítés
Most potencialitásként, magbasűrűsödve várják a tavaszt... :)
Bihari Balázs mondta:
De ha egyszer finom :D. És mi lett a bazsáiddal?
Temesvári Gabilla mondta:
- Kriszti, köszi a New Garden ötletet, szétnézek.
Nem én voltam a New Gardennel:) hanem Zoli! ... és sajnos nekem nincs a közelemben:( ... a katalógusosoknak meg pofátlan áraik vannak!
Nekem a regisztrációs linkre kattintva csak egy üres oldal jelenik meg.
Temesvári Gabilla mondta:
Magyar Kertre lehet ingyen regisztrációt kérni? Nézzétek meg,
Jobb felül válaszd ki a látogatóként gombot, utána bal fölül a látogatói regisztrációt.
Meg bizony! De mondom, csak teljesen véletlenül keveredtünk oda, mert épp volt egy kis szabad időnk.
Igen, a neten keringő halas - zöldséges projektet akarjuk kipróbálni. Rengeteg brazil és egyéb latin-amerikai példát láttam a neten. Első körben egy nagyon egyszerű verziót kéne megvalósítani, a próba kedvéért.
Bihari Balázs mondta:
Meglested az ágyásunkat a rendszertaniban? :D Mondjuk őszre már eléggé leamortizálódott. Meg voltunk kint októberben a földi javak programjukon is.
Nálunk is volt gond a csigákkal. Akvapóniás rendszer? Mint ami mostanában keringett a neten? Halak, meg ilyenek?
Jól hangzik, de nekem gyanús, hogy elég hő termelődne télen. Majd kíváncsi lennék az eredményeitekre :), még szurkolok is. Nekem is tetszik az ötlet, csak még kicsit szkeptikus vagyok.
A hőt egyfelől fekete víztartályok állítják elő, másfelől pedig kiegészítjük majd sörkollektorral a fűtést. Fontos, hogy teljesen déli fekvésű legyen a hely, és ne árnyékolja semmi, és a szigetelést is meg kell oldani. És biztos, ami biztos, más lehetőséget is be kell építeni, ami lehet egy kis kályha vagy hasonló. Még csak a terveknél tartunk, és megfelelő épület sem áll rendelkezésre egyelőre. Ha mást nem, a nyári verziót biztosan megvalósítjuk, amihez nem kell ház, csak egy nagy medence (akár műanyag, felfújhatós) a halaknak, és az asztalok a tálcákkal a növényeknek.
Bihari Balázs mondta:
Jól hangzik, de nekem gyanús, hogy elég hő termelődne télen. Majd kíváncsi lennék az eredményeitekre :), még szurkolok is. Nekem is tetszik az ötlet, csak még kicsit szkeptikus vagyok.
Érdekesen hangzik. Ha nektek beválik, talán én is megpróbálkozom vele :)
Rendben, majd referálok. :) De még odébb van az... :)
Üdvözöljük a
Gazmánia-on
© 2025 Created by Warson. Működteti:
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Használati feltételek