Bartalos Krisztina beszélgetései (62)

Kommentált beszélgetések (61) Válaszok Utolsó aktivitás

"Szerintem október elejéig várhatunk a rendeléssel (még úgy is nézelődök) , de úgy ke…"

Bartalos Krisztina Szept 15, 2010 választ adott KÖZÖS RENDELÉS - Exotische Nutz und Zierpflanzen MAGVAK! részére

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Az, hogy nem annyira népszerű. Időnként veszek onnan valamit, ha találok, ami tetszi…"

Bartalos Krisztina Szept 15, 2010 választ adott KÖZÖS RENDELÉS - Exotische Nutz und Zierpflanzen MAGVAK! részére

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Magnolia macrophylla 4,00 Quararibea obliquifolia 3,80 Thevetia thevetioides 5,00 Hi…"

Bartalos Krisztina Szept 14, 2010 választ adott KÖZÖS RENDELÉS - Exotische Nutz und Zierpflanzen MAGVAK! részére

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Nem tudom. Van olyan, amiből nincs is nagyobb adag. A listám még nem teljes, de mind…"

Bartalos Krisztina Szept 14, 2010 választ adott KÖZÖS RENDELÉS - Exotische Nutz und Zierpflanzen MAGVAK! részére

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Ha szépen kacsintasz :-D , akkor ezekre befűzhető vagyok: Prosopis pubescens Rhodom…"

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Mindjárt megnézegetem. A mimózához biztos nem. Ültettem magról, ki is kelt. Aranyos,…"

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Kukkolgatok, de még nincs meg a végleges listám :-D Igaz, leginkább díszgazmók lesz…"

47 Nov 9, 2010
Bihari Balázs válaszolt

"Ha lesz érett magja, akkor jelentkeznék pár szemre :-D "

Bartalos Krisztina Szept 12, 2010 választ adott ÚJDONSÁGOK KONYHAKERTJE részére

33 Dec 1, 2010
Korbély Géza Ferenc válaszolt

"Viszont, már tudom, hogy miket fogok neked küldeni, aminek örülni fogsz ;-D"

Bartalos Krisztina Szept 11, 2010 választ adott DÍSZNÖVÉNYEK - Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! részére

22 Szept 11, 2010
Bihari Balázs válaszolt

":-) Majd kitalálunk valamit, aminek örülnél! Sajnos fogalmam sincs, hogy milyen faj…"

Bartalos Krisztina Szept 11, 2010 választ adott DÍSZNÖVÉNYEK - Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! részére

22 Szept 11, 2010
Bihari Balázs válaszolt

RSS

© 2025   Created by Warson.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek